LIPSTICK PRETTY NOW

Event i Vero Moda // plus ny rullekrave-top

Igår aftes var jeg til et event i Vero Moda i Bruuns Galleri, hvor man hele aftenen kunne få 20% rabat på alle varer, der var goodiebags til de første 50 betalende kunder (nåede desværre ikke selv at få én, øv), der var gode konkurrencer (som jeg desværre heller ikke vandt, dobbelt øv), der var en mini workshop, hvor man kunne få lavet slid/cut i sine jeans og meget mere! Jeg er vild med initiativer som disse, og jeg synes, at flere butikker bør arrangere events, hvor kunderne kommer i centrum 🙂 Vero Moda gjorde det i hvert fald godt igår!
Og jeg fik købt den pæne top, som I kan se på billederne herunder 😉 Den er meget enkel og det, der er specielt ved denne top, er stoffet – det er så blødt og lækkert og der er stræk i, og det var klart dét, der fik mig til at købe den 🙂 Den koster kun 150 kr. og kan købes her: Rullekrave top

DSC02485

DSC02488

Hvad synes I om toppen? 😀 Og var nogen af jer med igår aftes?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

LIPSTICK PRETTY NOW