Favorites // & Other Stories

Wishes do come true // Ny butik i Århus!

Jeg håber, I alle nyder jeres søndag, og jeg håber, at min (lidt forsinkede) nyhed kommer til at gøre jeres søndag endnu bedre! Mit sidste indlæg handlede om mine favoritter fra & Other Stories, og jeg brokkede mig lidt indirekte over, at vi ikke har butikken i Århus, MEN det bliver der nu lavet om på! & Other Stories kommer nemlig til at rykke ind på Vestergade, hurra! Mit ønske gik okay hurtigt i opfyldelse må man sige 🙂 Engang i efteråret kan vi altså byde endnu en lækker butik velkommen i Århus – det bliver godt!
PS. I næste uge kommer der outfit-billeder på bloggen, det håber jeg, I vil se frem til 🙂 Ellers har jeg ikke så meget at sige på denne søndag – nyd de sidste fridage og så blogges vi ved i morgen eller tirsdag! 🙂 x

jkl

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Favorites // & Other Stories