Outfit of the day // All dark in Monki + Topshop

ASOS UDSALG // PRETTY PICKS

Rigtig god lørdag! Jeg håber, at I nyder det lækre vejr – det skulle vist være omkring de 20 grader i dag, så det er nok med at nyde det så længe det varer… Måske har nogen af jer allerede opdaget, at der lige nu er udsalg hos Asos med op til 50 % rabat på mange varer – jeg har virkelig overvejet at købe sko derinde, men jeg er bare ikke så vild med at købe noget, som jeg ikke har prøvet først. Men de har virkelig fine sager til gode priser, og jeg har samlet nogle af dem herunder, så I kan se noget af udvalget. Der er varer for enhver smag, så det er bestemt værd at tjekke ud – hvis man da har penge til det 😉 Her er linket til udsalget: ASOS

jlæko

mm,

nkm

mklæklæ

Som sagt er jeg ret vild med skoene, og derudover har jeg kraftigt overvejet at købe den ærmeløse jakke – den er jo rigtig fed! Og jeg er ved at vende tilbage til headbands – jeg gik med dem nogle år tilbage, da Blair (fra Gossip Girl) gjorde dem populære, men det er som om de er ved at få et comeback; det er kun godt! 🙂 Er der nogle af disse varer I kunne overveje at købe eller har I fundet andet lækre ting på hjemmesiden?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Outfit of the day // All dark in Monki + Topshop