Outfit of the day // Red dress x Converse

H&M New Arrivals // Favorite Combination

Hvis man som jeg abonnerer på H&Ms nyhedsbrev, får man mails om nyheder, tilbud osv. et par gange om ugen, og det er nu egentlig meget rart, men til tider er det også farligt… Jeg er nok ikke den eneste, der har det sådan 😉 I dagens mail kunne man tjekke de nye varer ud, og det har jeg lige fået gjort; jeg har ikke købt noget, men jeg ER faktisk faldet over nogle flotte varer, som jeg ikke ville have noget imod fandt vej til mit klædeskab/skohylde. Mine 3 yndlings nyhedsvarer matcher også ret godt sammen, og det er et outfit, jeg selv godt kunne finde på at hoppe i 🙂
Har I fået tjekket de flotte nyheder ud og hvad synes I om de tre varer, jeg har valgt ud? 🙂
/God onsdag aften!

rwerwr

Skriv en kommentar

 • Aarhuspigen

  Uh, fedt at du har købt den, lækkert køb! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Guldbrandt

  Syyyygt lækkert sæt! Er vild med den stramme nederdel sat sammen med en ret klassisk sko også blonde t-shirten – som jeg i øvrigt har bestilt i dag 😉
  – julieguldbrandt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Outfit of the day // Red dress x Converse