Crush of the day // Pilgrim head piece

DANISH FASHION NOW udstilling på Brandts

Så er det tid til et nyt indlæg! 🙂 Jeg har før nævnt, at jeg er i gang med mit speciale, så en gang om måneden tager jeg til Odense på grund af vejledningsmøder; tirsdag-onsdag var jeg i Odense, og turen bød også på andet end vejledningsmøde – sammen med en veninde besøgte jeg Brandts museet for at opleve den nye DANISH FASHION NOW udstilling – et relevant besøg både for bloggen og for mit speciale 😉 Udstillingen handler om dansk mode lige nu og her, og det er Chris Pedersen & Liberty Paterson, der er kuratorer. Nogle af jer kender sikkert Chris Pedersen fra DRK, han står bag mange gode mode-programmer, og derudover er han også kendt for sit arbejde på magasinet Cover – han er klart en af de mest betydningsfulde mode-personligheder her i Danmark.

På udstillingen kan man bl.a. opleve et udvalg af Kronprinsessens smukke kjoler – og det er første gang, man har kunnet se dem på en udstilling. Der er rigtig mange designere, der har bidraget til denne udstilling, fx Anne Sofie Madsen, Stine Goya, Mads Nørgaard, Designers Remix, Ole Yde, Wood Wood og mange, mange flere. Man kan få et indtryk af, hvad disse designere har været inspireret af, når de har designet deres kollektioner, og de udstillede kollektioner giver også et indblik i hvad, der går igen hos designerne – fx striberne hos Mads Nørgaard.
Udover designerne har kendte personligheder også bidraget til udstillingen – man kan blandt andet opleve Margrethe Vestager og Sara Bro på væggene med en tekst, der fortæller om deres stil og inspirationer.
Sidst men ikke mindst er der også mulighed for at museets gæster kan involvere sig i udstillingen; man kan klæde sig ud og gå catwalk, og der er en tegnestue, hvor man kan designe sit eget tøj – en perfekt måde at inddrage børnene på! Man behøver selvfølgelig ikke være barn for at gå catwalk, se bare mit billede herunder 😉

For mig var udstillingen en meget positiv oplevelse, og hvis man er bare lidt modeinteresseret, så er det med at komme afsted! 🙂 Brandts byder også på andre gode udstillinger, så det er bestemt et besøg værd. I kan læse mere om DANISH FASHION NOW herinde: Brandts

2 af Kronprinsessens kjoler:
bjnkl

Kendte ‘personalities’:
bknl

Mig på catwalken og et selfie!
dwedw

Stine Goya:
dwwe

Lena Dunhams kjole designet af Peter Jensen:
jkoæ

Baum und Pferdgarten og deres inspirationstavle (elsker buksedragten! Fan af orange <3):
njklæ

Har nogle af jer allerede set udstillingen, eller er det noget I overvejer? 🙂

Rigtig god torsdag derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Crush of the day // Pilgrim head piece