DANISH FASHION NOW udstilling på Brandts

Topshop x Adidas Originals. Igen igen

Topshop har endnu engang teamet up med Adidas Originals, og kollektionen kan man få fingre i torsdag d. 30. april! Jeg er vild med begge mærker, og den forrige kollektion var også super fed, så jeg glæder mig MEGET til at se, hvad de har fundet på denne gang. Der vides ikke andet end at kollektionen er inspireret af street style og 80’er hip hop, så det er en hemmelighedsfuld kollektion, der er i vente. Men vi skal heldigvis ikke vente så længe! Jeg har i hvert fald sat kryds i kalenderen, og torsdag er jo også lønningsdag, så det er perfekt! 😉
Ses vi i Topshop Århus på torsdag?

jhj

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

DANISH FASHION NOW udstilling på Brandts