THE PERFECT ESPADRILLES

Zara jumpsuits // Pretty backs

Jeg har længe været træt af ikke at have en Zara butik her i Århus, og i sidste uge fortalte en veninde mig, at der for nyligt er åbnet én i Odense. Ja, selv i Odense er der kommet en Zara, suk… Ej, jeg er glad for Odense, men nu må det også være på tide, at der kommer en butik i Århus; har aldrig forstået, hvorfor den Zara vi havde, lukkede nogle år tilbage. Jeg har kigget på deres hjemmeside bare for at se på alle de flotte ting, vi går glip af her i Århus – og jeg faldt over mange, mange fine ting. I dag vil jeg vise mine 3 yndlings buksedragter – det, der er fælles for alle 3, er at de har meget pæne detaljer på ryggen. Og det kan jeg ret godt lide 🙂

jkop

Hvilken én kan I bedst lide, og hvad synes I generelt om buksedragter? Jeg må sige, at jeg er fan! 😉

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

THE PERFECT ESPADRILLES