Topshop x Adidas Originals i butikkerne nu

SWIMWEAR FAVORITES // BUDGET FRIENDLY

Så er jeg tilbage efter 3 dages stilhed! Jeg var som sagt på SPOT Festival fredag og lørdag, så der var der ikke meget tid til blogging. Det var en rigtig god festival med alt for meget lækkert musik, og jeg er glad for, at jeg nu også har prøvet at være på SPOT Festival 🙂 Mine favoritter på festivallen var bl.a. Alex Vargas, Siamese og Noah Kin – det var især Alex Vargas, der imponerede mig; lyt til hans nummer Till forever runs out, så kan I bedre forstå, hvorfor jeg er fan!
Det var lige lidt om SPOT, nu vil jeg videre til noget helt andet, nemlig badetøj! Det er ved at blive sommer og dermed også tid til strandture, så det er nu, man skal ud at shoppe badetøj, hvis man ikke allerede har fået det gjort 😉 Jeg foretrækker selv badedragter, men jeg har intet imod bikinier – jeg synes, begge dele er flotte at se på, men føler mig måske en smule bedre tilpas i badedragt, og jeg har generelt nemmere ved at finde badedragter. Jeg er ret kræsen, når det kommer til badetøj, og det tager mig altid en evighed at finde noget, jeg gerne vil have, så jeg orker næsten ikke at gå på badetøjs-jagt i år, men nu må vi se 🙂
Jeg har fundet mine favorit bikinier og badedragter til jer, og priserne er helt okay! Min yndlings er helt klart badedragten, der er hvid foroven og sort forneden – den er SÅ FLOT! Hvis jeg ikke allerede havde en pæn badedragt, havde jeg nok købt den.

Hvilke(n) badedragt(er) eller bikini(er) foretrækker DU? 🙂

nm,læ

nm,p

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Topshop x Adidas Originals i butikkerne nu