SWIMWEAR FAVORITES // BUDGET FRIENDLY

Crush of the day // Matchy matchy Zara style

Jeg har ikke været kæmpe fan af matchende sæt, men jeg er nu ved at falde lidt for det – især da jeg så dette sæt fra Zara, tænkte jeg WOW! Flotteste matchende sæt jeg har set indtil videre, jeg er helt vild med det. Jeg kan vist godt sige, at det var kærlighed ved første blik, så jeg ville købe det med det samme uden nogen overvejelse, men selvfølgelig var t-shirten udsolgt. Typisk. Selvom nederdelen også er pæn, vil jeg ikke købe den, hvis jeg ikke kan få t-shirten med – så nu har jeg skrevet mig op til at modtage en mail, hvis/når de får flere t-shirts på lager. Krydser fingre! Mit første matchende sæt må meget gerne være dette fine et fra Zara! Og så er det jo ret billigt!
Hvad synes I om sættet?! 🙂

jjlk

mnl

Link: Zara sæt

Rigtig god tirsdag derude!
PS. I morgen kommer der outfit billeder, juhuu! 🙂

// Link til bloggens Facebook: Me To We Fashion bloggen

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

SWIMWEAR FAVORITES // BUDGET FRIENDLY