Introducing: Trendday Denmark

Crush of the day // Adidas – White Smoke

Hej med jer! 🙂 Jeg har ikke fået blogget i nogle dage, og det er jeg ked af – men nu er jeg i hvert fald tilbage bag skærmen. Jeg havde fødselsdag i søndags, hvor jeg fik lækker kage og gaver (penge), og det var en rar søndag i selskab med mine forældre. I dag fik jeg hentet mine nye sko fra Nelly på posthuset, og de er SÅ pæne! Jeg kan passe dem, de sidder godt på fødderne, og de er lige så pæne i virkeligheden som på billederne, så det er perfekt <3 I skal selvfølgelig nok få lov til at se dem snart 😉
I forbindelse med min fødselsdag modtog jeg en mail fra Adidas, om at jeg i en uge kan få 20% rabat på deres webshop, så jeg tjekkede selvfølgelig lige deres varer ud, og åhh hvor er jeg faldet for den nye White Smoke kollektion, som er et samarbejde mellem Adidas Originals og sangerinden Rita Ora! Hun kan virkelig designe noget fedt tøj, hende Rita Ora – hun har nemlig også samarbejdet med Adidas Originals tidligere. T-shirten, tank toppen og leggingsene er de ting, jeg aller bedst kan lide fra White Smoke kollektionen, og jeg overvejer kraftigt at købe tank toppen! Den er virkelig fed, synes jeg – jeg er fan af den hvide røg på tøjet 🙂

Synes I jeg skal købe den?! 🙂

Tøjet kan findes herinde på dette link: Adidas

e3e

mlæ

njkå

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Introducing: Trendday Denmark