Gina Tricot // Spring-Summer Style Inspiration

Ganni // VIP Flash Sale 25% off

Uh, der er 25 % rabat på flere varer hos det lækre mærke Ganni! Da jeg bare er på SU, har jeg ikke råd til Ganni (det har jeg egentlig heller ikke, når der er rabat, suk), men jeg drømmer ret ofte om smukke sager fra Ganni – glæder mig til jeg får råd til at shoppe hos dem 😉
Jeg har fundet et par af mine favoritter, som der er 25% rabat på lige nu – jeg er især vild med den blå bomber jakke <3 Jeg har jo et eller andet for bomber jakker, og denne her er virkelig flot, synes jeg 🙂
Tjek Gannis VIP flash sale ud lige her: Ganni VIP flash sale

dwklq

qswd

wqsq1

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Gina Tricot // Spring-Summer Style Inspiration