Ganni // VIP Flash Sale 25% off

Clinique High Impact Mascara

God lørdag! 🙂 Håber I har en god weekend – nogle af jer er måske i Ålborg til karneval, men hos mig har den stået på speciale (surprise), rengøring og lidt shopping; ikke den mest spændende weekend, men det kunne have været værre… I dag vil jeg gerne anbefale jer en skøn mascara – eller rettere sagt den SKØNNESTE mascara, nemlig High Impact Mascara fra Clinique <3 Det har været min yndlings mascara i mange, mange år – det er ikke én jeg altid bruger, fordi den ikke er helt billig (190 kr.), og jeg kan også godt lide at prøve lidt forskelligt af engang imellem. Men INGEN har overgået Clinique indtil nu. Og hvad er det, der er så skønt ved Clinique mascaraen? Først og fremmest så er den blevet allergi testet og den er parfumefri, og her i disse allergi-måneder (jeg er allergisk overfor græspollen), synes jeg det er rart med en “sund” mascara, fordi jeg tit har kløe i øjnene/øjne, der løber i vand – jeg har det i hvert fald bare bedre med at bruge Clinique, når min allergi kommer frem. Og så er denne mascara desuden nem at påføre, den drysser slet ikke i løbet af dagen og den klumper ikke 🙂 Win, win, win hvis I spørger mig!

Kender I denne mascara eller har I en anden yndlings mascara? 🙂

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ganni // VIP Flash Sale 25% off