Clinique High Impact Mascara

The Sun Is Out // Ray-Ban Time

Det er søndag og solen skinner i dag! Endelig noget lækkert forårsvejr, det har vi ikke haft meget af i denne måned. Det er på tide at finde solbrillerne frem, og i dette indlæg vil jeg vise jer mine yndlings, som er fra Ray-Ban. De er 2 eller 3 år gamle, men Ray-Bans er jo altid in, så der er ingen grund til at skifte solbriller hvert år – jeg har generelt også MEGET svært ved at finde solbriller, der bare ser LIDT pæne ud til mig, så nu hvor jeg har fundet de her fra Ray-Ban, som jeg er rigtig glad for, så har jeg ikke tænkt mig at kigge efter nye lige foreløbigt. Ray-Bans ligger lidt i den dyre ende, men synes helt klart, at de er pengene værd – i hver fald hvis man er god til at passe på sine solbriller! Man skal måske ikke lige tage dem med på festivaller 😉

Har I også lige så svært ved at finde solbriller som mig?! Og hvor køber I normalt solbriller? Ha’ en fortsat god søndag! 🙂

dwqdq

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Clinique High Impact Mascara