Off the shoulder style // ASOS

New In // Nelly Shoes

Hej til alle jer derude 🙂 Jeg har jo før skrevet om, at jeg fik bestilt et par skønne sko fra Nelly.com, og i dag kan I endelig få dem at se på bloggen! 🙂 Jeg elsker, at der er noget 90’er vibe over dem, og jeg er bare sådan generelt vild med hvordan de ser ud; den grove hæl med plateau og remmen med spændet udgør den perfekte sandalet for mig. Jeg er virkelig glad for, at jeg fik fingre i dette par, for de var udsolgt i en længere periode, men de kom heldigvis på lager igen – så hvis DU også skal have et par, så må du nok hellere skynde dig at bestille, for de forsvinder ret hurtigt! Forståeligt nok, de er jo lækre 😉 Nu skal vejret bare lige blive bedre, så jeg kan komme til at gå i dem…

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Link til sandaletterne: Nelly.com Shoes

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Off the shoulder style // ASOS