New In // Nelly Shoes

STRIPES EVERYWHERE // H&M AND ASOS

God lørdag allesammen! 🙂 Dagens indlæg handler om striber, striber og flere striber! Stribet tøj kan godt se lidt for basic og kedeligt ud, synes jeg – men stribet tøj KAN også være stilet! Det har jeg fundet et par eksempler på – mine favoritter er især sættet og buksedragterne fra ASOS; de er virkelig, virkelig fine med deres små detaljer! De måtte meget gerne ende i min garderobe. Striber behøver bestemt ikke at være kedelige: sæt dem sammen med statement halskæder, flotte hæle og feminine tasker og giv striberne lidt liv! 🙂 Ellers kan der godt mangle personlighed bag outfittet.

Hvordan har I det med stribet tøj og kan I lide de sager, jeg har udvalgt? 🙂

kmæl

ddwd

Follow my blog with Bloglovin

6 kommentarer

 • Aarhuspigen

  Det er jeg glad for, du synes 🙂 Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Nogen mega fede ting! Er helt vild med sættet øverst til venstre 🙂

  bloggingbymichelle.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aarhuspigen

  Tak, jeg er også glad for de ting, jeg har valgt ud 😉 Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aarhuspigen

  JA det er så! Det er også mit yndlings <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fine ting! Er ret vild med den langærmede bluse fra H&M!

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også kæmpe fan af striber:) Sættet øverst til venstre fra Asos, er helt vildt lækkert!

  HOPELESS WANDERER

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

New In // Nelly Shoes