LOVE STORIES

BEST FACE SCRUB // TRINE’S WARDROBE

God aften piger! Jeg starter lige med en god nyhed: for et par dage siden ansøgte jeg om at få min egen webshop hos Zircles, og idag fik en mail om at jeg er blevet “godkendt” eller hvad man nu siger 🙂 Glæder mig meget til at kaste mig ud i det – det bliver spændende at skulle designe sin egen personlige webshop! I kan læse mere om Zircles herinde, hvis I er nysgerrige: Zircles. Der skal nok komme meget mere om det på bloggen, når jeg er kommet ordentligt i gang 🙂

Og nu til noget andet – nemlig face scrubs! Mit ansigt kan slet ikke undvære det; huden bliver bare pænere af at bruge face scrub ca. 2 gange om ugen, og make-uppen lægger sig altså også ret flottere på huden efterfølgende, synes jeg. Jeg har i lang tid brugt en fra Plaisir, men er nu skiftet over til en fra Trine’s Wardrobe – og det er jeg SÅ glad for, at jeg har gjort. Det er den bedste scrub, jeg nogensinde har prøvet, og så er den heller ikke helt vild dyr som så mange andre. Der er ingen parfume eller parabener i nogen af Trine’s produkter, så det er selvfølgelig et kæmpe plus. Men det jeg er virkelig glad for ved denne scrub er, at der er argan olie i den – huden bliver så dejlig blød efter brug, og det er jeg slet ikke vant til efter at have scrubbet ansigtet. Og så er kornene lige tilpas, så man føler ikke, at huden bliver “ridset”. Den er virkelig perfekt, så hvis du går og overvejer at købe en (ny) scrub, så prøv denne; det vil du ikke fortryde! 🙂

Find den i den nærmeste Matas eller online: Trine’s Wardrobe / Face Scrub

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

LOVE STORIES