Outfit Of The Day // Clean & Casual Style

SEVEN SALE FAVORITES // NELLY.COM

God aften piger 🙂 Håber I har haft en god dag! Jeg har i dag deltaget i et webinar i forbindelse med min nye webshop hos Zircles – det var super spændende at høre mere om det, og inden for de næste par dage skal jeg så småt i gang med at designe webshoppen, så den kan komme online. Glæder mig til at dele den med jer! Udover det står den selvfølgelig stadig på speciale – selvom jeg føler, at jeg er kørt lidt fast. Men sådan er det vel engang imellem.

Hvis I ikke ved det, så kan jeg sige, at der er virkelig meget udsalg rigtig mange steder! Jeg har fået tjekket Nelly’s udsalg ud i dag, og jeg har fundet mine 7 favoritter! Alle til under 250 kr. Så det er jo ret billigt!

Jeg kunne virkelig godt bruge en buksedragt og et matchende sæt – så det er specielt de to ting, jeg kigger mest efter, når jeg kigger tøj for tiden. Men en basic kjole kan man vel også altid bruge 😉

Men tag da et kig på Nelly.com hvis du skal have tøj til gode priser, og der er altså ikke bare kæmpe størrelser tilbage, I promise!

bnjklæ

hnjkl

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Outfit Of The Day // Clean & Casual Style