NEW CROSSOVER BAG // PIECES

NEW SILK SCARF // PIECES

God aften allesammen 🙂 Jeg håber, I har haft en god dag! Hos mig har den stået på speciale, praktiske ting og sager og endnu et webinar omkring min nye webshop – det går fremad med opsætningen af webshoppen, og jeg glæder mig mere og mere til den er klar til at komme online! I morgen eller lørdag laver jeg et indlæg KUN vedrørende webshoppen, så I kan sætte jer ordentligt ind i, hvad det er for noget, jeg har gang i 🙂 Og så får I selvfølgelig også et link til min webshop, så I kan tjekke den ud og forhåbentlig gøre jer nogle lækre fund 😉

I dagens indlæg viser jeg mit nye tørklæde frem! Det er fra Pieces og er 100% silke. Som nævnt i mit indlæg igår fik jeg det til halv pris, dvs. 75 kr. 🙂 Mange af jer har sikkert lagt mærke til den nye tørklæde-i-håret-tendens, og jeg er selv ret vild med denne tendens. Jeg glæder mig til at pifte outfits op med dette tørklæde i håret – jeg kunne også finde på at bære det rundt om halsen, det er simpelthen så fint et tørklæde.

Hvad synes I om små tørklæder i håret, er det noget I er til? 🙂

SONY DSC

SONY DSC

Kan købes her: Pieces tørklæde

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

NEW CROSSOVER BAG // PIECES