NEW SILK SCARF // PIECES

MY NEW WEBSHOP // ZIRCLES

Dagens indlæg kommer til at handle om min nye webshop hos Zircles 🙂 Inden for et par dage skulle den gerne være klar til at åbne, og det ser jeg meget frem til. Det er et spændende lille projekt, jeg har kastet mig ud i, og jeg glæder mig til at se, hvordan det kommer til at udvikle sig. Jeg ansøgte om at få en webshop hos Zircles, fordi jeg synes, at en blog og en webshop går meget godt sammen – på min blog kan jeg anbefale og skrive om de forskellige produkter, som kommer til at være i min webshop, og jeg kan igennem min blog promovere webshoppen en del.

Zircles er et ret nyt online-koncept, hvor man som webshop-ejer får mulighed for at tjene penge på at sælge fashionable varer. Man får lov til at designe sin egen personlige webshop og det er helt gratis! Zircles tager sig af de administrative opgaver og der følger ingen økonomiske forpligtelser med som webshop-ejer. Der er ingen binding og det er 100% risikofrit! 🙂 Så det er en ret god deal, synes jeg!
I kan læse mere om Zircles her – og tjek videoen ud; den forklarer hele konceptet så simpelt som overhovedet muligt: Zircles info og video

OG så får I lige linket til min webshop! Husk at skrive jer op til nyhedsbrevet, så er I søde: så får I besked lige så snart den kommer online 🙂 Håber I vil støtte mig i dette webshop-projekt som jeg har kastet mig ud i.

Link til min webshop: Me To We Fashion Webshop

Det var lidt om min nye Zircles webshop – hvis I har spørgsmål til noget, skal I bare skrive. I må have en rigtig god lørdag!

dwdwq

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

NEW SILK SCARF // PIECES