WHAT'S NEW IN MY HOME

JULY WISHES

Dagens vejr lægger i den grad op til online shopping, så derfor tænkte jeg, at indlægget i dag skal handle om mine nuværende ønsker, som kan købes online. Jeg foretrækker selv at shoppe i fysiske butikker, men engang imellem kan det også være ret lækkert med noget online shopping – især hvis det man klikker hjem, er på tilbud!
Her kan I se mine Juli-ønsker: måske kan det inspirere nogle af jer til noget online shopping? 😉

q2e

w2e

3r2

Links – 1: Beach waves spray 2: Funky ride ring 3: Georg Jensen glasvase 4: Minus kjole 5: Jeanette Falck øreringe 6: Love Stories bh 7: Jeanette Falck øreringe 8: Kähler bladskål 9: AMUST espadrilles

PS. Der kommer outfit billeder i denne uge, juhuu! Det er jo ved at være længe siden, I har set billeder af mig 😉

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

WHAT'S NEW IN MY HOME