The Very Big Problems of Very Pretty Girls

MINUS SALE // WEBSHOP FAVORITES

Rigtig god søndag derude! 🙂 Hvad har I fået jeres fridag til at gå med? Jeg har været til Flagstang Marked i Mølleparken + café med min tyske veninde, Linda. Det var super hyggeligt! Jeg havde mit nye matchende sæt fra Zara på, og jeg fik taget et par billeder af outfittet – glæder mig til at vise jer billederne i næste uge! 🙂

Idag viser jeg nogle udsalgsfavoritter fra mærket Minus frem på bloggen – der er lige nu tilbud på flere af Minus’ varer i min personlige webshop, så jeg synes da lige, at I skal klikke forbi 😉 Der er også tilbud på en masse andet, så hvis Minus ikke lige er noget for jer, så kan I også tjekke de andre mærker ud.

bnmll

læø

Links:
1: Minus skirt 2: Minus dress 3: Minus Thaila dress 4: Minus Kimmie skirt 5: Minus Forrest jacket 6: Minus Lacey dress 7: Minus Tora scarf

Hvad synes I om disse Minus udsalgsfund? 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

The Very Big Problems of Very Pretty Girls