OUTFIT OF THE DAY // MATCHING SET

TIME FOR SNEAKS // 60 % OFF

Hejsa piger! 🙂 Jeg ved ikke med jer, men jeg elsker at gå i sneakers året rundt – også om sommeren! Og det er jo ikke heeelt sommer her i DK, så derfor er det jo heller ikke for varmt at gå i sneakers. Lige nu er der faktisk 60% rabat på mange sneakers fra Oill i Zircles webshoppen – de koster altså under 300 kr. i øjeblikket! Tilbuddet gælder så længe lager haves, så det er med at være hurtig, hvis I vil have fat i et par sneakers til en lækker pris 😉
Her på bloggen har jeg udvalgt de 5 par, som jeg synes bedst om – hvad synes I om dem?
Jeg kunne godt tænke mig et par hvide sneakers, så jeg overvejer kraftigt at købe par nr. 4! To buy or not to buy? 🙂

kkskk

Links // 1: Oill sko nr. 1 / 2: Oill sko nr. 2 / 3: Oill sko nr. 3 / 4: Oill sko nr. 4 / 5: Oill sko nr. 5

I kan se resten af udvalget (og meget andet) herinde: Zircles webshop

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

OUTFIT OF THE DAY // MATCHING SET