KONKURRENCE // OG VINDEREN ER...

OUTFIT ON SALE // ZIRCLES

Rigtig god torsdag til jer derude! Det er jo en stor dag for mange i dag; til jer læsere, der har søgt ind på jeres drømmestudie, så håber jeg, at I er kommet ind! 🙂 Der har åbenbart været hård konkurrence i år, så jeg er lidt lettet over, at jeg er færdig med at søge ind på uddannelser… Jeg kan heldigvis se en ende på min egen uddannelse, og det er jeg ret glad for! 🙂

I dagens indlæg har jeg sammensat et outfit fra min webshop – alle items er på tilbud = WIN! Det er også et outfit, der passer ret godt til vejret lige for tiden, synes I ikke?

I webshoppen har I nu mulighed for at se alle tilbudsvarer under “Tilbud” og alle de nyeste varer under “Nyeste” – det kunne man ikke før, så nu er det blevet lidt nemmere, hvis man gerne vil nøjes med kun at se varer, der er på tilbud – eller se de aller nyeste varer 🙂

Hvad synes I om outfittet her? Jeg synes, det er ret fedt og afslappet – perfekt hverdagsoutfit 😉 Det hele er som sagt på tilbud lige nu, så smut forbi shoppen og se, om noget af det er for dig: Zircles webshop

jåk

1: T-shirt / 2: Tørklæde / 3: Bukser / 4: Taske/clutch / 5: Espadrilles

PS. Jeg har som sagt MEGET travlt med mit speciale, så jeg ved ikke, hvornår der kommer et indlæg igen – mon ikke der kommer et i næste uge 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

KONKURRENCE // OG VINDEREN ER...