CRUSH OF THE DAY // OPEN HEEL FRINGE BOOTS

CFW SS16 // GET THE CARRIE BRADSHAW NAKED LOOK

Copenhagen Fashion Week er slut for denne gang. Og jeg har været så trist over, at jeg ikke kunne deltage på grund af det specialeskriveri – øv. Jeg har fulgt en smule med i de forskellige events og modeshows online, og for mig må stjernen i denne sæsons Fashion Week være LaLa Berlin! Deres kollektion var fyldt med flotte, livlige farver og ikke mindst perfekte sammensætninger af disse farver – det var jeg ret vild med 🙂 En anden kollektion, som særligt fangede min opmærksomhed, var Freya Dalsjøs. Man kan se, at hun har været inspireret af 80’erne/90’erne, og der var især én kjole, som fik mig til at tænke på Carrie Bradshaw i Sex and the City: den kropsnære “the naked dress” fra sæson 1 😉 Modellen, der bærer kjolen, har jo også noget Carrie-hår, så måske det også lidt er derfor, at man kommer til at tænke tilbage på Carrie og hendes “naked dress”.
Igår aftes, ved rent tilfælde, faldt jeg over en ret god efterligning af Carries “naked dress” inde på ASOS! Så hvis man vil være med på moden, så er der mulighed for det – og så endda til en ret god pris 😀

Carrie Bradshaw kjolen:

(Billede fra Google)

Freya Dalsjø kjolen:

dwqw

(Billede fra Copenhagen Fashion Weeks hjemmeside)

ASOS kjolen:

ddewlæ

Link til kjolen: ASOS

Hvad siger I til dette “naked” look? Do or don’t? 😉

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

CRUSH OF THE DAY // OPEN HEEL FRINGE BOOTS