NEW IN // NIKE LUNARGLIDE 7

FAVORITE BAGS FOR EVERY OCCASION

Hej piger! Længe siden, I know – har stadig gang i det der speciale. Men i dag knoklede jeg lidt ekstra, så nu har jeg tid til at skrive et indlæg her på bloggen 🙂
Jeg har fundet mine yndlings tasker fra Markberg og FR//S 247365, og dem synes jeg lige I skal tjekke ud, for flere af dem er faktisk på tilbud på min webshop – til under 300 kr.! Der er tasker til enhver lejlighed og der er forskellige slags at vælge imellem; lige fra bucket tasker til cross over tasker.

FR//S 247365 er et budgetvenligt mærke, jeg opdagede for nyligt, og hvor er jeg glad for, at jeg opdagede det – og så er jeg selvfølgelig også glad for, at have sådan et fedt, budgetvenligt mærke på min webshop 🙂 Markberg er ikke nær så budgetvenligt, men de laver nu ret fine tasker alligevel, så derfor tog jeg dem med i mit indlæg – bare fordi jeg ikke selv har råd til dem, betyder det jo ikke, at I læsere skal snydes for synet af dem 😉

edq

markberg

Hvilke tasker er jeres yndlings? 🙂

I kan finde de ovenstående tasker herinde: Tasker på Zircles

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

NEW IN // NIKE LUNARGLIDE 7