FAVORITE BAGS FOR EVERY OCCASION

BLUE ‘N BORDEAUX ACCESSORIES // & OTHER STORIES

HURRA, så er jeg tilbage! Jeg fik afleveret speciale i torsdags, og indtil videre nyder jeg min frihed, men det føles også lidt mærkeligt at være helt færdig med studielivet. Nu skal jeg bare finde ud af, hvad jeg vil med mit liv… Mere om det en anden gang.
Mens jeg skrev speciale fik jeg lidt tid til at smutte forbi den nye & Other Stories butik, som er åbnet her i Århus, og wow hvor er det en smuk butik! Det er jo nærmest lidt af et kunstværk. De har virkelig flotte varer derinde, kunne slet ikke finde ud af, hvad jeg skulle have med derinde fra, og min ubeslutsomhed resulterede i, at jeg gik tomhændet derfra. Men jeg har været i gang med at tjekke deres accessories ud på deres hjemmeside, og har fundet mine blå og bordeaux favoritter! 🙂 Meget fine sager til efteråret synes jeg. Jeg elsker generelt farverne blå og bordeaux, det må være mine yndlings farver sammen med sort.

Hvad synes I om mine blå og bordeaux favoritter? 🙂

I kan finde det hele herinde: & Other Stories Accessories

njklå

nm

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

FAVORITE BAGS FOR EVERY OCCASION