Crush Of The Day // Gina Tricot Grace Dress

SHOES ON THE WALL // FLASH UP

God mandag aften til alle jer, der læser med 🙂

Der er kommet en interessant nyhed i min Zircles webshop, som jeg gerne vil dele med jer. Den danske designvirksomhed ONE COPENHAGEN står bag et nyt brand, der hedder Flash Up – og hvad er Flash Up så egentlig for noget? Det er en original idé, der handler om at opbevare stiletter på en stilfuld måde! Det øjeblik jeg så billederne af denne idé, tænkte jeg Hey, det ser interessant og æstetisk lækkert ud! Nu har jeg faktisk kun 1 par stiletter (jeg kan ikke finde ud af at gå i høje hæle), så det ville ikke give mening for mig at investere i disse “stilet-holdere”, men hvor ser det bare fedt ud! Jeg er fan af at have skoene hængende i stedet for at pakke dem ned i kasser, for man kan altså godt glemme, hvad man har af sko, hvis de ikke står fremme.

Hvad synes I? Kunne det ikke blive et hit at have sine stiletter hængende på væggen? 🙂

Her er link til Flash Up produkterne på min webshop: Flash Up

Billeder taget fra Zircles.com og Flash Ups egen Facebook-side

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Crush Of The Day // Gina Tricot Grace Dress