NEW IN // JEWELLERY BY PRETTYUGLY

FASHION WEEKEND IN AARHUS

God søndag piger! 🙂 I næste weekend er der et par mode-events i Århus, og dem vil jeg gerne informere jer om.

Fredag d. 2. oktober i Bruuns Galleri:

NOTE Magazine og Bruun´s Galleri sætter fokus på de mest cool efterårstrends, måden hvorpå trends skabes og ikke mindst trendforskning. Kom og hør expert-talk fra en professionel stylist, make-up artist, designere og trendsociologer.

kl. 16 Velkomst ved NOTE Magazine

16.10-16.30 SPOTT Trends: Anja Bisgaard Gaede

16.30-16.45 Stylist/Blogger: Nanna Ètoile

Pause: mulighed for at tale med eksperterne

17-17.15 NOIR DESIRE: Christina Desire

17.15-17.30 NATURE FOOTWEAR: Eik Braun-Ottosen

Pause: mulighed for at tale med eksperterne

17.45-18.30: Make-over af vinderen af make-over konkurrencen (man kan deltage i konkurrencen igennem Bruuns Galleris instagram)

Lørdag d. 3. oktober:

I Bruuns Galleri kl. 12: Fashion For Reaction Modeshow (Facebook Event)
Der vil blive afholdt modeshow med den nyeste mode fra ADPT, Only og Selected. Til eventen kan du indlevere dit brugte tøj, der går til Røde Kors.
Du vil få X antal lodder alt efter, hvor meget tøj du indleverer. Hvis du ikke har noget brugt tøj, kan du købe et lod til 20 kr., hvor pengene ubeskåret går til Røde Kors. Lodderne kan du bruge til at vinde præmier i løbet af eventen. Eventen afholdes som en del af et studieprojekt på Erhvervsakademi Aarhus. Læs mere inde på ovenstående link til eventen.

På Godsbanen kl. 19:30: Iconic Secondhand eksklusivt event (Facebook Event)
I samarbejde med stilikonerne STONE MUSE, PAGIK, CLAMOUR4GLAMOUR OG RIKKE KRØGER bliver der afholdt et eksklusivt mode-event. Her får man mulighed for at opleve en magisk aften, hvor der bl.a. vil være modeshow, pop-up shops med lækre ting fra modebloggerne samt konkurrencer. Se mere på ovenstående link til Facebook eventen.

Søndag d. 4. oktober i Studenterhus Aarhus kl. 11:30: Aarhus Fashion Event (Facebook Event)
Til dette event bliver mode-industrien og de modeinteressede Århusianere forenet. Her vil være modeshows, og man kan komme til at mode en række unge designere. Der vil også være mulighed for at købe unikke items, og derudover er der gaver til de 50 første gæster. Læs mere på det ovenstående link til Facebook eventen.

– Skal I med til én eller flere af disse events? Jeg gad især godt at tage med til eventen fredag, men der er jeg (desværre) i London… Tager nemlig lige et smut til London fra tirsdag til fredag 😉 Jeg regner kun med at deltage i eventen søndag, så hvis nogen af jer andre deltager fredag og/eller lørdag, må I meget gerne fortælle om det var godt eller ej!

Ha’ en fortsat god søndag! 🙂

jlnp

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

NEW IN // JEWELLERY BY PRETTYUGLY