Friday I'm In Love With: Chanel Coco Crush Collection

Balmain x H&M favorites

De store modemagasiner har netop bragt nyheden om, at man nu kan se hele Balmain x H&M kollektionen med priser. Jeg tjekkede selvfølgelig kollektionen ud med det samme, og wow hvor er der mange smukke items! Jeg har aldrig været HELT oppe at køre over nogen af H&M designsamarbejder indtil nu, men jeg er ret stor fan af samarbejdet med Balmain. Da jeg så velourblazeren første gang, tænkte jeg DEN MÅ JEG EJE, men jeg kunne så se idag, at den koster 3499 kr., så det kommer vist ikke til at ske. Suk. Men jeg kunne virkelig godt tænke mig nogen fra denne kollektion, så måske jeg skulle gå efter t-shirten. Medmindre den bliver udsolgt på to sekunder, hvilket den nok gør. H&Ms designsamarbejder plejer at være MEGET populære, så de bliver udsolgt på ingen tid…

Her på bloggen kan I se mine otte favoritter fra kollektionen 🙂

 

 

(Billeder mangler)

Hvad synes I om dette samarbejde og regner I med at shoppe d. 5. november, når kollektionen kommer online/i udvalgte H&M butikker?

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Friday I'm In Love With: Chanel Coco Crush Collection