Friday I'm In Love With: H&M Home

GLITTER & GLAM FAVORITES

Yes, så er det blevet glimmertid! Eller det er det i hvert fald for mig – jeg ved ikke hvorfor, men når det bliver efterår/vinter, så får jeg altid lyst til at hoppe i noget glimmertøj. Mon ikke det har en smule at gøre med, at jul og nytår nærmer sig… Jeg har været på online-jagt efter flot tøj med glimmer og jeg har fundet mine favoritter til bloggen. Jeg er ret stor fan af buksedragten, og jeg har planer om at prøve den i en Vero Moda-butik meget snart!

Hvad synes I om de favoritter, jeg har fundet, og ejer I selv noget glitter-tøj? 🙂

Nr. 1: Asos kjole / Nr. 2: ASOS kjole. / Nr. 3: H&M kjole / Nr. 4: Vero Moda buksedragt / Nr. 5: H&M bukser

Og når ja, jeg lovede, at jeg ville komme med en god nyhed i dette indlæg! Den gode nyhed er, at jeg har vundet en Instagram-konkurrence, som blev afholdt i samarbejde med Elle og Zalando (jeg vandt med dette billede: Instagram konkurrence) og præmien var to fribilletter til Elle og Dig-eventet på Comwell Hotel nu på søndag! Jeg glæder mig helt vildt til denne begivenhed; det bliver 7 skønne timer med en masse mode-VIP’s 😉 Jeg har selvfølgelig tænkt mig at tage en masse billeder til bloggen og skal nok fortælle jer alt om eventen om mandagen 🙂 Er der andre, der skal med til Elle og Dig på søndag?

x

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Friday I'm In Love With: H&M Home