GLITTER & GLAM FAVORITES

NEW IN: BEAUTIFUL PILGRIM BRACELET

God torsdag, søde læsere. Jeg har købt et meget smukt håndsmykke fra Pilgrim, som jeg gerne vil vise jer – jeg har i lang tid været ret vild med disse lidt specielle armbånd, som alligevel er lidt mere end bare armbånd. De kan virkelig tilføre ens outfit noget ekstra. Jeg vil bruge mit nye håndsmykke både til hverdag og til fest – det ser måske lidt for fint ud til hverdag, men sammen med en lækker strik her i efteråret, er det ret perfekt i mine øjne. Man må jo gerne pifte den ellers kedelige efterårshverdag lidt op, ik’? 😉
Jeg har også købt nogle ret fine øreringe, ja, igen fra Pilgrim, men dem får I at se en anden gang!


Link: Pilgrim armbånd

Hvad synes I om disse håndsmykker? Er det noget, I kunne finde på at gå med? 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

GLITTER & GLAM FAVORITES