Friday I'm In Love With: Gubi TS Tables

RUDOLPH CARE PERFECTION

Køb produkterne her: Anti-ageing serum / Body soap

Da jeg var til ELLE eventen på Comwell i sidste weekend, fik jeg bl.a. øjnene op for det lækre skønhedsmærke Rudolph Care. Jeg kendte godt til mærket i forvejen, men jeg vidste ikke ret meget om det før i sidste uge, hvor der var et oplæg om mærket. Rudolph Care er fri for parabener, syntetiske farvestoffer, syntetisk parfume og æteriske olier, og er som de første på markedet certificeret med både miljømærket Svanen og den økologiske Ecocert-certificering. Dét er jo dejligt for os – både nu og på længere sigt.

I den goodiebag vi fik til eventen, var der bl.a. en Acai anti-ageing serum, så den er jeg gået i gang med at bruge under min dagcreme. Den er rig på nærende, aktive ingredienser, der udglatter, opstrammer og booster huden. Elasticiteten øges, fine linjer reduceres og huden bliver synligt glattere og mere ensartet.
Jeg var også forbi Rudolph Cares standen til selve eventen, hvor jeg købte deres Acai body soap, fordi min hud trængte til et fugtgivende produkt, der ikke udtørrer huden. Jeg er blevet rigtig glad for denne body soap, fordi den både renser og rengør huden uden at udtørre eller bringe huden ud af sin naturlige balance. Den beroliger, opstrammer, tilfører huden fugt og gør den smidig og blød. Bonusinfo: Den kan også bruges som shampoo!

Jeg er faktisk blevet så glad for Rudolph Care, at jeg overvejer at skifte alle mine skønhedsprodukter ud med deres produkter – det er virkelig rart at vide, at der ikke er nogen skadelige kemikalier i, og som mange andre økologiske produkter, så lugter disse ikke underligt! De har en mild, naturlig duft, så det er jo skønt!

Lidt mere bonusinfo: Acai er den gennemgående ingrediens i Rudolph Care produkterne. Det er små blåsorte bær, der er rig på vitaminer, mineraler og de essentielle fedtsyreromega 6-9. Derudover er der mange antioxidanter i disse bær = anti-age effekt.

Det blev et lidt længere indlæg, men jeg ville virkelig gerne fortælle jer om disse skønne kemikalie-fri produkter, fordi det er vigtigt, at vi tænker over, hvad vi smørrer på vores hud 🙂

I må have en fortsat god søndag!

Follow my blog on Facebook

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Friday I'm In Love With: Gubi TS Tables