RUDOLPH CARE PERFECTION

HAIR & SCALP CARE // REDKEN & KÉRASTASE

Køb produkterne her: Redken shampoo / Kérastase shampoo

God tirsdag aften til alle jer, der læser med!

Indlægget i dag handler om pleje af hår og hovedbund i de kolde efterårs- og vintermåneder. Jeg har generelt ret tør hovedbund, og jeg har efterhånden prøvet ALLE produkter for at slippe af med den tørre, irriterede hovedbund. Produkter fra både Matas, apoteket og frisøren. Så jeg har brugt en del penge på noget så træls som tør hovedbund – øv.
Det er ret normalt at have tørt hår og hovedbund nu og i de kommende vintermåneder, og til de af jer, der døjer med samme problem som mig, vil jeg anbefale to shampoo’er fra Redken og Kérastase. Jeg startede med at bruge shampooen Scalp Relief fra Redken, og den har jeg været glad for – den hjælper med at bekæmpe skæl og skælrelatererede symptomer, og den er meget mild og beroliger hovedbunden. Shampooen Bain Riche Dermo – Calm fra Kérastase begyndte jeg at bruge i sidste uge, og den er jeg blevet ret vild med! Troede aldrig, jeg skulle blive vild med en shampoo, men jo jo 😉 Man føler virkelig, at man forkæler sit hår, når man bruger denne shampoo. Man kan tydeligt mærke, at hovedbunden bliver fugtet, og det er en meget lækker følelse, synes jeg. Der er også noget, der hedder Calophyllum Oil i den, som er en planteolie med blødgørende og beroligende egenskaber til at lindre irritationer i hovedbunden. Lyder det ikke bare som ren forkælelse for hår og hovedbund? 😀 I er nok ikke i tvivl om, hvilken af disse to shampoo’er jeg er størst fan af, men de er begge gode, så derfor vil jeg anbefale begge.

Jeg håber, I kan bruge mine anbefalinger! Vi blogges ved.

Følg min blog på Facebook

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

RUDOLPH CARE PERFECTION