NOVEMBER IS FOR NETFLIX

FRIDAY I’M IN LOVE WITH: GEORG JENSEN JEWELLERY

Det er jo fredag, så det er tid til endnu et ‘Friday I’m In Love With…” indlæg, og i dag vil jeg fremhæve mit crush på Georg Jensen smykker. De fleste kender nok Grapes ringen, den har været populær i lang tid, men jeg synes faktisk, at Georg Jensen har lavet mange flere smukke smykker udover den ring. Jeg fik et kig på det store udvalg, da jeg var til Elle eventen for nogle uger siden, og jeg faldt med det samme for Grapes øreringene og Grapes armbåndet. De er bare alt for fine, jeg må eje dem en dag!

Jeg har fundet mine 7 favoritter fra Georg Jensen – hvad synes I om dem? 🙂

georgjensen1

I kan finde alle smykkerne på Georg Jensens hjemmeside lige HER

I må have en fantastisk fredag, vi blogges ved!

Følg bloggen på Facebook

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

NOVEMBER IS FOR NETFLIX