BLACK FRIDAY GUIDE

CLUELESS // STORY OF MY LIFE

God lørdag derude!
Har I en god weekend indtil videre? Jeg har en stille og rolig weekend med afslapning hos forældre, Netflix og ansøgningsskriveri. I morgen skal jeg have frokost + på Aros med en veninde, og det glæder jeg mig til!
Jeg var jo afsted til Black Friday igår, og jeg fik købt et par lækre sager. Jeg fandt en vinterjakke med 50% rabat og derudover fik jeg købt en halskæde og en ring i Pilgrim med 25% rabat. Jeg skal nok vise det frem på bloggen – regner med at få taget et par billeder imorgen 🙂

Nå, nu videre til Clueless som dette indlæg jo skal handle om. Clueless er nok min yndlings 90’er film, så filmen fortjener selvfølgelig en slags hyldest her på bloggen. Jeg har den på dvd, så jeg har selvfølgelig set den maaange gange. Man kan jo ikke andet end at holde af Cher, der er i hovedrollen, og jeg har nok også godt kunne identificere mig selv med hende på nogle områder. Filmen er en klassiker, så hvis man elsker 90’erne lige så meget som mig, så er det en must-see film.
Her kommer 5 citater fra Clueless – citater, som jeg godt kan relatere til og mon ikke, der er nogle af jer læsere, der også kan det? 😉
Jeg har i hvert fald tit brokket mig over, at jeg ikke har noget at tage på, og jeg har også følt, at jeg ikke var god til noget som helst. Jeg har også været ret forvirret over en fyrs dalende interesse, og jeg er også selektiv, når det kommer til at date fyre. Og sidst men ikke mindst har jeg selvfølgelig også været vild med en fyr, som var vild med en anden pige.
Clueless = Story of my life. Eller måske i virkeligheden the story of every girl’s life.

clueless

Følg bloggen på Facebook

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

BLACK FRIDAY GUIDE