Friday I'm In Love With: Moroccon Tea // & Other Stories

WHAT TO DO ON A SUNDAY

wwww
Kender I det med ikke at have en idé om, hvad man skal bruge sin søndag på? Det gør I nok – i hvert fald hvis I er single 😉
Min mening er, at hvis man keder sig, så er man bare ikke kreativ nok. Men nogle gange forsvinder den kreativitet altså bare, og så sidder man og tænker “nå, what to do?”. Jeg er for det meste god til at være kreativ, men engang imellem kunne jeg godt bruge lidt inspiration til, hvad jeg lige kunne lave på en søndag. Derfor kommer der nu en lille guide til jer, der har det på samme måde som mig.

1) Den uundgåelige: Netflix! Jeg har set så meget Netflix i et godt stykke tid nu, og derfor bliver jeg nok snart nødt til at skifte over til HBO. Så Netflix + HBO = dejligt tidsfordriv. Jeg har for nyligt set filmene Frances Ha og The Perks Of Being a Wallflower på Netflix, og de er fantastiske! Især den sidstnævnte. SE DEN!

2) Læs blogs! Det er altid hyggeligt at læse med på blogs, synes jeg. Jeg er ikke fast følger af så forfærdeligt mange blogs, for det meste er det meget tilfældigt, hvilke blogs jeg lige klikker mig ind på. Men her er to blogs, som jeg vil anbefale jer at tjekke ud: www.stine-ebbesendahl.dk og www.lovealittle.dk – to søde bloggerpiger, der er passionerede omkring deres blogs.

3) Læs bøger! Jeg er ikke selv den bedste til at få læst bøger. Jeg er typen, der er for utålmodig til at læse en roman på 500 sider. Jeg læser måske halvdelen, og så ender jeg med at læse slutningen, fordi jeg ikke kan vente med at finde ud af, hvordan den ender. Så derfor er jeg faktisk mere til noveller, digte og værker, hvor man ikke nødvendigvis skal læse det fra start til slut, som fx fællesbogen “Frit Flet” af Naja Marie Aidt, Line Knutzon og Mette Moestrup. Den kan man læse som man vil, og man kan også sagtens springe sider over, hvis man har lyst.

4) Læs magasiner! Jeg er kæmpe fan af magasiner. Jeg har, lige siden jeg var barn, brugt maaange penge på dem. Jeg elsker alle modemagasiner; Vogue køber jeg sjældent, fordi de er ret dyre, men ellers er Costume, ELLE, COVER, Eurowoman og Note Magazine også rigtig gode magasiner. Jeg synes, at sidstnævnte skiller sig lidt ud fra de andre modemagasiner, fordi det ikke bare er et modemagasin: det er lige så meget et kulturmagasin med velskrevet, dybdegående tekster.

5) Hør musik! Du vil jo gerne høre Justin Biebers nye album, så hvorfor ikke bare bruge noget af din søndag på det? 😉 Jeg var engang anti-Bieber, men nu er jeg altså lidt fan. “Sorry” er stadig god, og derudover er jeg også begyndt at høre “Company” ret meget.

6) Gå en tur! Jeg kan bedst lide at gå tur, hvis det regner. Regnfulde dage er så hyggelige, og jeg synes at naturen er så pæn i regnvejr – derfor kan jeg også godt lide at tage billeder af den, når jeg er ude at gå tur.

7) Shop (online)! Shop online hvis vejret er skidt, og shop i fysiske butikker, hvis vejret er okay! Shopping kan man aldrig blive træt af 😉

8) Og her kommer de mindre sjove: Man kunne jo også tage et smut i fitness centret (det ender jeg faktisk tit med at gøre om søndagen) eller ordne praktiske ting. Vasketøj og rengøring ordner jo desværre ikke sig selv.

Hvis indlægget kunne inspirere jer bare en smule, er jeg mere end tilfreds. I må have en skøn søndag! 🙂

Følg bloggen på Facebook

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Friday I'm In Love With: Moroccon Tea // & Other Stories