WHAT TO DO ON A SUNDAY

NO CHRISTMAS NO PRESENTS

Overskriften siger det indirekte, men jeg holder faktisk ikke jul. Mine forældre er jo fra Tyrkiet, og der er det ikke tradition at fejre jul, og så er det bare ikke noget, der har været naturligt for dem at gøre noget ud af bare for mig og min lillebrors skyld (vi havde dog juletræ og fik gaver, dengang vi var børn). MEN jeg er vild med juletid, for det er jo intet andet end hyggeligt! Selvom jeg godt kan få nok af julesange engang imellem…
I indlægget her viser jeg mine “fantasi-julegaveønsker”. Hvis min familie og jeg holdte jul, ville nedenstående sager være nogle af mine julegaveønsker. Jeg har længe ønsket mig undertøjet fra Calvin Klein, så det kunne jeg godt finde på at købe til mig selv snart! Og er det ikke bare et fint spejl fra Nicholas Oldroyd? Jeg er kæmpe fan af det, og jeg vil meget gerne have det til min nye lejlighed. Ellers er der også en masse bøger, jeg godt kunne tænke mig, så de bliver nok også klikket hjem snarest 🙂

books
ded

dede

Følg bloggen på Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

WHAT TO DO ON A SUNDAY