FRIDAY I'M IN LOVE WITH: MAGASIN KIMONOS

CLOTHES FOR RENT // CLOSAY.DK

Hej med jer, søde læsere.
Dagens indlæg handler om den nye modeplatform ?Closay?. Jeg er sikker på, at I alle kender Trendsales, hvor man har mulighed for at købe brugt tøj, sko etc. af stilfulde piger, men hos Closay kan man faktisk leje i stedet for ? så hvis du fx skal bruge en ny nytårskjole til festen i år, og du ved, at du ikke kommer til at bruge kjolen mere end den ene gang, så er det måske smartere bare at leje i stedet for at købe en kjole. Det er da et fedt koncept, ik?? At dele klædeskab med andre moderigtige piger er da en ret fin idé! 🙂

Hvis du ikke er interesseret i at leje, kan du jo selvfølgelig også være den, som udlejer ? så hvis du har et par stilletter, en taske eller noget andet, som du gerne vil leje ud til andre piger og dermed tjene lidt penge, så er det oplagt at tjekke www.closay.dk ud.
Pt. har jeg selv tre opslag derinde (et par bukser, en kimono og en kjole) ? måske er der nogen af jer læsere, der har lyst til at leje en ting eller tre? 😉

mlæ

Følg bloggen på Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

FRIDAY I'M IN LOVE WITH: MAGASIN KIMONOS