CLOTHES FOR RENT // CLOSAY.DK

MOVES BY MINIMUM FAVORITES

God onsdag, skønne læsere 🙂

Jeg har været stor fan af Moves by Minimum, som er en del af brandet Minimum, i noget tid nu, og derfor synes jeg, det er passende, at nogle af mine favoritter fra mærket kommer op på bloggen!
Moves by Minimum er forholdsvis budgetvenligt – ikke én af mine 4 favoritter koster over 500 kr., så det er da vist til at klare, hvis man er studerende på SU. Selvom tøjet er til en god pris, er det også i lækker kvalitet, og tøjet skiller sig ofte ud, fordi det er anderledes designs, der ikke går igen hos andre brands. “Originalt” er et godt ord at bruge om Moves by Minimum.
Og er det bare mig, eller er det ikke en vanvittigt smuk model, de har hyret?! Hun er simpelthen den smukkeste model, jeg længe har set… Girl-crush!

I kan tjekke alle de fede sager fra Moves by Minimum ud HER.

Kender I Moves by Minimum og hvad synes I om mine favoritter derfra?

blazer blazer2 løstshirt løstshirtt

Følg bloggen på Facebook

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

CLOTHES FOR RENT // CLOSAY.DK