CHRISTMAS SALE

3 DRESSES FOR NEW YEAR’S EVE

God søndag derude!
Jeg ved godt, at jeg har været lidt dårlig til at opdatere bloggen i en uges tid, og min undskyldning er en blanding af, at jeg ikke har følt mig inspireret til at skrive nye indlæg + at jeg har været hjemme hos mine forældre og hygget (bl.a. med en masse jule/børnefilm, yay). Jeg fik også dykket ned i gamle skuffer og hold op hvor ville nostalgien bare ingen ende tage – jeg fandt alt for mange gamle billeder, stile, brændte cd’er, der bragte en masse minder tilbage. Det var både en underholdende og pinlig oplevelse – haha, åh den barndom og teenagetid… Good times!
Jeg håber også, at I har haft nogle skønne dage med familien 🙂

Nu hvor julen er overstået, er det for mange blevet tid til at gøre klar til nytårsaften! Og med det mener jeg først og fremmest at finde den rette kjole . Jeg har aldrig gået særligt meget op i nytårsaften, og det er en ret chill-aften for mig, men jeg elsker kjoler, og derfor har jeg fundet 3 forskellige slags på 3 forskellige budgetter. 3 kjoler som jeg mener, vil være gode til en festlig nytårsaften.

nytårs

Nummer 1 er en flot glimmersag fra Only, og den koster ikke mere end 299 kr.! Det kan man vist godt kalde budgetvenligt. Jeg er fan af glimmer og draperinger, så det er grunden til, at jeg har valgt denne kjole.

Nummer 2 er en rigtig fin blondekjole fra Minimum, som jeg faktisk selv har. Jeg havde den på til en julefrokost for to uger siden, og jeg er virkelig glad for den. Det er sådan en kjole, der skal ses på. På billedet er den SLET ikke lige så flot, som den er i virkeligheden. Måske der kommer outfit-billeder af den i næste uge 😉 Prisen er 600 kr.

Nummer 3 er en gallakjole, så hvis man skal til den helt store nytårsfest, så er den perfekt! Den er fra Patrizia Pepe og koster 3775 kr., så det er i den dyre ende. De opmærksomme Gossip Girl fans kan måske se, at det ligner en kjole som Serena havde på i et afsnit – hendes var grå, men ellers ligner den ret meget, og den kjole var jeg også kæmpe fan af. SÅ smuk.

Hvad synes I om disse tre kjoler? Har I fundet nytårskjolen eller er I stadig på udkig? 🙂

Følg bloggen på Facebook

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

CHRISTMAS SALE