UPDATE + INTERIOR WISHES

WINE LIPS, LONG LASHES // MAC COSMETICS

dcsc

Hej med jer og god søndag!
Long time, no see, I know… Som jeg nævnte i tidligere indlæg, så var der lige en flytning, der skulle overstås… Jeg mangler stadig en del ting til lejligheden, så jeg er ikke helt kommet i gang med indretningen, men jeg glæder mig til at vise jer det færdige resultat her på bloggen. Men det vigtigste er, at jeg har fået internet, så nu kan jeg blogge igen! 🙂
Som I kan regne ud ud fra overskriften, så handler dagens indlæg om mørkerøde læber (vinrøde og bordeauxfarvede læber kan man vel også kalde det) og lange vipper. Mascaraen fra MAC fik jeg i min goodiebag, dengang jeg var til ELLE event på Comwell hotel, og det er én af de goodies, jeg har været mest glad for. I starten var jeg ikke kæmpe fan af den, da den ikke giver vipperne forfærdeligt meget fylde, men til gengæld giver den en god længde og så klumper den ikke! Den fungerer perfekt til hverdag, synes jeg. Til fest vil jeg nok foretrække en mascara, som både giver længde og fylde. Men som sagt så klumper den slet ikke, og det kan jeg ikke sige om særligt mange mascaraer.
Læbestiften og læbeblyanten købte jeg i MAC for ikke så lang tid siden, fordi jeg er på en evig jagt efter den perfekte mørkerøde farve til mine læber… Jeg er stadig ikke sikker på, jeg har fundet den perfekte farve, men den er i hvert fald et godt bud. Det er desuden et must med en læbeblyant, hvis læbestiften skal holde en hel aften, så det kan bestemt anbefales at købe sådan én sammen med en læbestift. Og denne fra MAC garanterer holdbarhed en hel aften, og så smitter den faktisk heller ikke af på glas eller andet, læberne nu kan komme i kontakt med, så det er jo fantastisk 😉
Nederst kan I både se læbestiften “Studded Kiss” på mine læber sammen med læbeblyanten “Ms. Diva” samt mascaraen “Extented Play Lash” på mine vipper.

mac

Følg bloggen på Facebook

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

UPDATE + INTERIOR WISHES