WINE LIPS, LONG LASHES // MAC COSMETICS

Something About Balmain // Autumn/Winter 2016-17

Har I set den nyeste kollektion fra Balmain? Hvis ikke, så kan I her på bloggen se 6 af kollektionens smukkeste designs. Jeg er blevet ret stor fan af Balmain efter samarbejdet med H&M sidste år, og hvor kunne det være fedt at eje noget tøj fra dette franske haute couture modehus – selvom jeg ikke aner, hvor jeg skulle bruge SÅ fint tøj henne… Balmain kollektionen er så smuk og detaljerig, at den nærmest godt kan kaldes kunst. Mode bliver tit sammenlignet med kunst, og for mig er Balmain helt klart modekunst, fordi tøjet er så spændende, interessant og flot at kigge på. Jeg synes, at meget af tøjet har en form for byzantinsk udtryk, hvilket jeg ret godt kan li’, og så er Balmain-kollektionerne altid så genkendelige, at man aldrig er i tvivl om hvorvidt tøjet er Balmain eller ej. Så ja, jeg er fan! 🙂

Hvad synes I om denne nye kollektion og om Balmain generelt?

jklæ nklj

Fotos fra Vogue.co.uk

Følg bloggen på Facebook

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

WINE LIPS, LONG LASHES // MAC COSMETICS