Something About Balmain // Autumn/Winter 2016-17

BEAUTY BY ILSE JACOBSEN

æææ
Køb: Purple Coneflower Calming Clay Mask // Rosemary Shea Butter Exfoliating Scrub

God fredag til alle jer, der læser med 🙂
I dag kommer I til at høre om beautyprodukter fra Ilse Jacobsen. De fleste af jer tænker sikkert på gummistøvler, når I først hører om brandet, men Ilse Jacobsen står også bag meget andet som tøj, accessories og selvfølgelig beautyprodukter. Jeg har testet ansigtsmasken “Purple Coneflower Calming Clay Mask” og ansigtsscrubben “Rosemary Shea Butter Exfoliating Scrub”, og jeg er blevet ret glad for begge produkter!

Masken skal sidde på huden i 15-20 minutter, derefter skal huden vaskes ren, og resultatet er en fugtig og opstrammet hud. Meget lækker følelse! Især her om vinteren hvor huden har brug for ekstra fugt.

Scrubben bruger jeg ca. 2 gange om ugen, og den er jeg blevet stor fan af. Jeg har efterhånden prøvet en del scrubs fra forskellige mærker og denne fra Ilse Jacobsen, er blevet én af mine favoritter. Den har en mild, behagelig duft, og man får en skøn glød efter brug. Og vigtigst af alt, så fugter og blødgør den også huden. Jeg synes tit, at man kan få tør hud af at scrubbe, men det gør man på ingen måde med denne scrub fra Ilse Jacobsen. Derfor fungerer den også perfekt her om vinteren, hvor de fleste af os har tør hud.
Så hvis nogen af jer har brug for lidt ekstra forkælelse til huden her i vintertiden, så kan Ilse Jacobsens produkter anbefales 🙂

Indlægget er sponsoreret, men indeholder min egen mening

Følg bloggen på Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Something About Balmain // Autumn/Winter 2016-17