BEAUTY BY ILSE JACOBSEN

CPHFF FEB. 2016 // ZALANDO FASHION SHOW

Hej med jer, søde læsere 🙂
Som flere af jer nok har opdaget, så er modeugen i København startet i dag! Modeugen finder sted en gang hvert halve år, og for mig betyder denne store begivenhed en del (også selvom jeg ikke bor i København). Jeg har været heldig at opleve modeugen to gange før, og på fredag får jeg lov til at opleve den tredje gang: jeg skal nemlig sidde FRONT ROW til Zalando-modeshowet på Rådhuset, og jeg glæder mig helt vildt! Min veninde og jeg vandt disse front row-billetter i en konkurrence på Instagram (ja, I know, jeg er ret heldig, når det kommer til de Instagram-konkurrencer), og det betød selvfølgelig, at jeg blev nødt til at booke mig en busbillet til København.
Det er første gang nogensinde, at Zalando afholder modeshow, og derfor bliver det meget interessant at se, hvordan det hele kommer til at foregå. Jeg ved dog, at showet vil blive hostet af den skønne Christiane Schaumburg-Müller, og derudover vil der blive præsenteret fire vigtige trends for den kommende forårssæson.
Modeshowet er i øvrigt gratis OG åben for alle; dét kan man ikke sige om mange modeshows, så det er dejligt at se, at os almindelige mennesker også kan få mulighed for at være en del af sådanne mode-events engang imellem.
Jeg LOVER at tage billeder til bloggen, og ellers regner jeg med, at jeg kommer til at være aktiv på Instagram, så der kan I også følge med i mit modeuge-eventyr, hvis I har lyst!

Er der nogen af jer andre, der skal med til modeshowet? Eller skal I opleve noget andet fedt under modeugen? 🙂

hhrt

Følg bloggen på Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

BEAUTY BY ILSE JACOBSEN