CPHFF FEB. 2016 // ZALANDO FASHION SHOW PICTURES

CPHFF FEB. 2016 // OUTFIT OF THE NIGHT

bbn

Hej med jer!

Her kommer det sidste indlæg i forbindelse med februars fashion festival i København – I skal selvfølgelig have lov til at se, hvad jeg havde på til det store Zalando modeshow på Rådhuset. Billederne er desværre ikke blevet super gode, de kunne godt have været skarpere, men jeg synes alligevel, at billederne skal ses på herinde, for hvor tit kommer der lige outfit-billeder på bloggen? Ikke så tit, desværre. Jeg har mistet min fotograf pga. flytning, så det er ikke helt nemt at få taget billeder. Det kan være, jeg skal i gang med at bruge den selvudløser, selvom det er sjældent, der kommer de bedste resultater ud af det…
Men tilbage til outfittet fra modeshowet; Jeg var slet ikke i tvivl om, at jeg skulle have mit sæt fra Zara på, så jeg slap heldigvis for den sædvanlige tøjkrise. De af jer, der følger bloggen fast, kan nok godt genkende sættet, for jeg har jo faktisk allerede vist det frem på bloggen tidligere. Det er et rigtig fint sæt, som skiller sig ud, og netop derfor valgte jeg dette outfit; jeg ville nemlig gerne skille mig lidt ud, når jeg nu skulle sidde front row til modeshowet.

Kan I li’ outfittet? 🙂

// Matchende sæt: Zara // Jakke: Only // Halskæde: Pilgrim // Støvler: Vagabond //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

CPHFF FEB. 2016 // ZALANDO FASHION SHOW PICTURES