CPHFF FEB. 2016 // OUTFIT OF THE NIGHT

HIGH STREET OUTFIT INSPIRATION

God lørdag til alle jer derude!

Jeg håber, I har en begivenhedsrig weekend. Min weekend består indtil videre af shopping, boligindretning, ansøgningsskriveri, guilty pleasure-film (Magic Mike XXL, oh yes) og selvfølgelig opdatering af bloggen. En stille og rolig weekend, hvilket er helt okay!

Som overskriften siger det, så er dette indlæg til inspiration. Jeg er helt vild med tøjet, skoene og taskerne fra Zara og Topshop for tiden, og derfor har jeg besluttet mig for at lave et par collager med items fra de to high street mærker. Jeg har taget udgangspunkt i min egen stil og hvad jeg generelt synes fungerer sammen – med undtagelse af det sidste outfit; lyserød er nemlig slet ikke mig, men jeg har simpelthen fået et lille crush på skoene med sløjfen, så derfor ville jeg absolut have dem med i én af mine collager 😉

bbbbn

bkj

njklæ

mklæ

Jeg håber, I kan lide de outfits, jeg har sat sammen, og at de kan inspirere lidt.
I må have en fortsat skøn weekend! Vi blogges ved snarest.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

CPHFF FEB. 2016 // OUTFIT OF THE NIGHT