NEW IN: GINA TRICOT T-SHIRT // CASUAL LOOK

SPORTY FASHION // MY WISHES

rabble

1: Puma sneakers / 2: Adidas sweatshirt / 3: Nike jakke / 4: Nike t-shirt / 5: Nike jakke

Hej og god fredag allesammen!

Jeg går og drømmer om et par skønne, sporty sager for tiden, og dem kan I se i dette indlæg.

Nr. 1 og nr. 5 står ret højt på min liste over fødselsdagsønsker, og den liste er efterhånden ved at blive ret lang… Og der er endda over to måneder, til jeg har fødseldag, så der kan nå at komme mange flere ønsker på den liste. Jeg plejer ikke at have super mange fødselsdagsønsker, men i år ser det anderledes ud 🙂

Når man nu har så mange ønsker, så er det godt, at der findes rabatkoder, så man kan få lidt mere for pengene. Jeg er for nyligt blevet introduceret for hjemmesiden www.rabble.dk/, hvor der findes rabatkoder til bl.a. Zalando, Nelly og Ellos, så det tip ville jeg lige dele med jer læsere. Indlægget her handler jo om sporty fashion, så jeg giver jer lige links til Rabbles rabatkoder til 4 webshops, hvor I kan shoppe lækkert sportstøj samt sneakers; bl.a. de fem items, I kan se foroven. Jeg synes personligt, at Zalando har det bedste udvalg, og jeg er vild med den reklame, de har kørende for tiden, hvor de sætter fokus på sporty fashion, som også er dette års forårstrend. Zalandos forskellige rabatkoder kan I finde lige HER. De tre andre webshops jeg vil anbefale, hvis I gerne vil tage sportstrenden til jer, er: Nelly.com, Asos.com og Sportmaster.dk og dem kan I finde rabatkoder til lige her: Nelly.comAsos.com og Sportmaster.dk.

Jeg håber, det er et tip, I kan bruge til noget. Jeg er i øvrigt blevet ambassadør for det danske Rabble, så derfor kommer I til at høre om forskellige rabatkoder engang imellem her på bloggen 🙂

I må have en dejlig weekend!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

NEW IN: GINA TRICOT T-SHIRT // CASUAL LOOK