THAT WANDERLUST FEELING // TRAVEL INSPIRATION

FESTIVAL SEASON IS HERE

Hej med jer!

I indlægget i dag kan I læse om mine drømme festival-acts og lidt om musikfestivaller generelt. Festivalsæsonen er jo lige ved at gå i gang, og selvom jeg ikke har faste planer om at tage på nogen festivaller, så er jeg stadig lidt excited over de mange gode navne, der kommer på de forskellige festivaller. Jeg er især vild med SPOT Festivals program; det er hovedsageligt en festival for upcoming kunstnere, og jeg var til det sidste år, hvor jeg blev positivt overrasket over, hvor fedt det er! Jeg fik øjnene op for masser af talentfulde sangere og bands, bl.a. Alex Vargas, som jo er blevet kæmpestor siden sidste års festival, det er virkelig en velfortjent succes.

Derudover er jeg også begejstret for Roskilde Festivals program; det er jo sjældent, at de har et dårligt program. Jeg kunne især godt tænke mig at se Santigold, der skal spille om torsdagen. Hende har jeg efterhånden været fan af i en del år, hun er en supercool kunstner!

Og, og, og Smukfest selvfølgelig! Rihanna og Sia! Behøver jeg sige mere?

Nu bor jeg jo i Århus, så det ville være oplagt at tage på Northside Festival. Det er helt bestemt en skøn festival, men… Lige i år er jeg altså ikke blevet blæst omkuld af programmet, så jeg springer nok over. Det må de lige gøre bedre til næste år! 🙂

Hvis JEG skulle stå for at booke kunstnere til en festival (altså kunstnere jeg endnu ikke har set live), ville jeg jeg vælge følgende navne (man har vel lov til at drømme):

  • Yeah Yeah Yeahs (Jeg eeelsker dem og de står klart øverst på min liste over bands, jeg gerne vil se live)
  • Sia (Hvem vil ikke opleve den talentfulde Sia?! Jeg ville SÅ gerne skråle med på “Alive” på Smukfest i år!)
  • Kanye West (Jeg er så ked af, at jeg ikke fik set ham og Jay Z i Herning for et par år siden – håber han/de snart tager et smut til DK igen)
  • BANKS (cool indiedame med cool sangtekster)
  • Lykke Li (cool indiedame med cool sangtekster as well)
  • The Weeknd (Jeg har længe været fan af manden med det underlige hår – High for this er én af mine yndlingssange <3 )
  • Santigold
  • Kasabian
  • Noel Gallagher’s High Flying Birds
  • The Black Keys

Der var lige 10 navne! Jeg kunne godt have fundet på et par navne mere, men besluttede mig for at stoppe ved 10.

Skal I på nogen festivaller i år? Og har I også nogle navne, I VIRKELIG gerne vil se live? 🙂

kanyewestsiayeahyeahyeahsfestival

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

THAT WANDERLUST FEELING // TRAVEL INSPIRATION