FAVOURITE SPRING NEWS

NEW IN: WILD ROSE HAND CREAM SPF 15

SONY DSC

Wild Rose Hand Cream SPF 15 kan købes HER

God fredag allesammen!

I dag vil jeg vise jer et af mine seneste beauty-køb. De næste par indlæg kommer nok også til at omhandle mine seneste køb; jeg har desværre været lidt for dårlig til at vise jer, hvad jeg bruger mine penge på, så det bliver der lavet om på i de kommende indlæg 😉

Jeg har længe gået og ønsket mig en håndcreme med solfaktor – hvis I ikke allerede vidste det, så går jeg ret meget op i at beskytte min hud mod solens UV-stråler, og jeg bruger faktisk dagcreme med solfaktor året rundt. Det har jeg gjort i mange år, og jeg tror på, at det er det, der har gjort, at jeg er så tilfreds med min hud i dag.

I Body Shop fandt jeg denne håndcreme med solfaktor 15, og jeg er allerede blevet ret vild med den! Den dufter dejligt af roser, og er meget fugtgivende, så man behøver ikke at bruge store mængder af den. Og så koster 100 ml kun 100 kr., så det er også en ret budgetvenlig håndcreme. Emballagen har et pænt, feminint look og så passer den også lige i tasken – den perfekte håndcreme hvis I spørger mig!

Så hvis I går og overvejer at prøve en ny håndcreme, så kan denne helt bestemt anbefales.

// Vi blogges ved og god weekend!

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

FAVOURITE SPRING NEWS