NEW IN: SCARF AND CLUTCH (60 KR.!)

LATEST OBSESSION: NIKE HUARACHE VS. PUMA SUEDE

nike-huarache-puma-suede-cabernet-sko

Hej med jer!

Jeg håber, I har haft en god weekend. Min har stået på lidt af hvert – bl.a. en tur til frisøren (hvor jeg kom af med lidt for mange penge, fordi jeg blev fristet til at købe dyre, men LÆKRE produkter til håret – sådan kan det jo gå) i Bruuns Galleri i Århus. Mine to yndlings frisører ligger faktisk begge i Bruuns Galleri; ID4U og Stylebox. Denne gang blev jeg klippet i Stylebox, og jeg er endnu en gang tilfreds med resultatet. De er virkelig søde derinde, og man føler sig forkælet, hvilket jo er meningen med en tur til frisøren… Og så fik I lige to frisør-anbefalinger med, det kunne jo være, det var noget, I gik og manglede 🙂

Min obsession i øjeblikket er sneakers. Jeg kan slet ikke få nok af sneakers, og jeg har lyst til at shoppe både Nike, Puma, Converse og hvad der nu ellers er. Jeg er dog heldigvis okay god til at styre mig selv, så jeg har kun købt ét par sneakers denne sæson (foreløbigt…). Her i indlægget har jeg valgt at vise mine to yndlings sneakers, og så kan I få lov til at gætte, hvilket par jeg har fået bestilt 😉 Jeg glæder mig meget til at modtage dem, så jeg kan bruge dem i det snart lækre forårsvejr!

Hvilket par tror I, jeg har fået købt? Og hvilket par kan I bedst li’?

I må ha’ en fortsat god mandag!

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

NEW IN: SCARF AND CLUTCH (60 KR.!)